Onze werkwijze

 

 

Learn MoreContact Us

We leren jou en je bedrijf graag kennen, zodat we een op maat gemaakt voorstel kunnen doen waarmee we je optimaal kunnen helpen. Dit zijn de stappen die we samen doorlopen:

1.

Koffie drinken

Intake

Natuurlijk starten we met een geheel vrijblijvende kennismaking. We horen graag waar je tegenaan loopt en kijken hoe we je daarbij kunnen helpen.

 

2.

Co creatie

Voorstel

Naar aanleiding van de intake sturen we je een vrijblijvend voorstel met prijsopgave. Hierin staan de details van onze eventuele samenwerking. 

 

3.

Design

Groeiplan

Ons groeiplan is altijd het uitganspunt van onze diensten. Hiermee achterhalen we namelijk alle informatie die we nodig hebben. 

 

4.

Koffie drinken

Sessies

We plannen sessies in waarbij we elkaar kunnen spreken om bijvoorbeeld te brainstormen of samen te schaven aan teksten. Het aantal sessie is afhankelijk van de dienst.

 

5.

Co creatie

Oplevering

En dan is het tijd voor ons om te creëren! We husselen alle onderdelen samen tot een smakelijk geheel. Uiteindelijk leveren we het resultaat zoals overeen gekomen in het voorstel bij je aan. 

 

6.

Design

Feedback

Tijdens het proces zullen we met elkaar in contact staan en is het steeds mogelijk om feedback te geven. Na oplevering is er echter nog ruimte voor een finale feedback ronde een aanpassingen. 

 

Content Club

Creatief, maar doeltreffend

Het leukste van ondernemen is misschien wel de creativiteit die je erin kwijt kunt. En de vrijheid die je ermee kunt vergaren. Daarvoor moet je business wel solide opgebouwd zijn en is het belangrijk om te kijken naar automatiseringen en een geoliede marketingmachine. En daar gaan wij je bij helpen. 

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Name Goes Here

Jij blij, wij blij. 

“Charis en ik werken al jaren samen. Als compagnons startten we ooit Eetwinkel STROOM, maar ook in verschillende externe projecten werken we samen. Charis is een fijne stabiele tegenpool voor mijn ‘fladderende brein’. Samen vormen we een goed team. Je weet dat je op haar kunt bouwen en dat ze haar afspraken nakomt zonder dat je hoeft te twijfelen of het wel goed komt.”

Estée Strooker

Chefkok & TV Presentatrice

“Hoe fijn om iemand te hebben om mee te sparren. Wanneer ik vastliep heeft Charis mij erg geholpen. De juiste vragen, opdrachten en gesprekken ontstond duidelijkheid en sturing. Charis is enthousiast, creatief, geduldig en denkt out of the box. Mocht je vastlopen of ergens over willen sparren, dan zou ik deze topper zeker benaderen!”

Rianne Wijman

Eigenaresse, Energiek Opladen

Persoonlijke begeleiding

We bouwen niet alleen de website voor je, maar we leren je vervolgens ook hoe je hier zelf vervolgens dingen in kunt aanpassen. Je mag altijd persoonlijke vragen stellen, maar we hebben ook een beeldbank met instructievideo’s ter beschikking.

 

✓ Geen extra kosten, elke keer als er iets aangepast moet worden
✓ Jij hebt de controle 
✓ Niet afhankelijk zijn van een derde partij, waardoor je soms lang moet wachten op updates

Liever zelf doen,
maar wel in contact blijven?

Meld je dan aan voor de Culi Collective Updates. 

Contactgegevens

De Nieuwe Erven 3, Unit: 10217
5431 NV Cuijk

+316 46 47 17 42

Charis@culicollective.nl

Stuur een berichtje