Op zoek naar een tasty website?

Heb je een nieuwe website nodig of kan je bestaande website wel een update gebruiken? We combineren techniek, design en gemak met storytelling en conversieoptimalisatie. Oftewel: jouw website gaat meer voor je verkopen.

 

Vrijblijvende strategie call plannen

Over het algemeen zijn er twee opties: zelf aan de slag gaan met het bouwen van een site of veel geld betalen en hopen dat je er iets goeds voor terug krijgt. Dat kan anders! Wij helpen food brands ‘on a msision’ aan een betaalbare, mooie website. Je wilt kwaliteit uitstralen en daarom is design bij ons een belangrijk speerpunt. Daarnaast kijken we echter ook naar punten als storytellingcustomer journey en conversie. Maximaal verkopen met jouw website, dat is ons doel. 

Wij presenteren jouw verhaal op een heldere, aangename en indrukwekkende manier aan de buitenwereld, waardoor je bezoekers makkelijker omzet in klanten. 

Gelukkig krijgen wij
er energie van!

Een mooie website maken voor onze klanten: dat is een taak waar we ons graag in vastbijten! Het verhaal vangen en vertalen naar een goedlopende ‘customer journey’. En dat allemaal in een smakelijk jasje. Zo gaan we te werk:

Koffie drinken

Koffiedrinken

Digitaal of offline, maar net wat uitkomt. We bespreken je wensen en laten je eerlijk weten of wij de geschikte partner zijn.

Design

Groeiplan maken

Wij leren jou en je bedrijf kennen en doorgronden belangrijke vragen, zodat we precies weten hoe we je kunnen helpen verkopen.

Co creatie

Magie creëren

En dan is het tijd voor ons om te creëren! We husselen alle onderdelen samen tot een smakelijk geheel. Tussendoor mag je natuurlijk proeven en feedback geven. 

Marketing groeiplan

Je website als marketing machine

Je website moet geen statisch visitekaartje zijn maar een ‘marketing machine’ die iedere maand (automatisch) nieuwe leads en klanten oplevert.

We kijken dus niet alleen naar het mooie plaatje, maar ook hoe we het aantal bezoekers kunnen laten toenemen en hoe de bezoekersstromen vervolgens omgezet kunnen worden in klanten.

Ben jij klaar voor een website die voor je werkt? 

Jij blij, wij blij. 

Charis heeft meerdere websites voor mij gebouwd. Bijvoorbeeld tijdens corona toen we opeens een bestelwebsite voor foodboxen nodig hadden. Charis is betrouwbaar en werkt gestructureerd. Een prettige samenwerking!”

Estée Strooker

Chefkok & Eigenaresse, Restaurant 't Amusement

“Super blij met mijn website! 
Ik had een ruwe schets in mijn hoofd maar met het uiteindelijke resultaat heeft charis zichzelf weten te overtreffen. Bij vragen over de website kon ik altijd bij haar terecht. Een absolute aanrader!”

Rianne Wijman

Eigenaresse, Energiek Opladen

Case Studies

Hier vind je een aantal van de websites die we voor onze klanten hebben mogen ontwikkelen. 

Website optimaliseren
Culi Kit Website
Koken met Estée Website

Persoonlijke begeleiding

We bouwen niet alleen de website voor je, maar we leren je vervolgens ook hoe je hier zelf dingen in kunt aanpassen. Je mag altijd persoonlijke vragen stellen, maar we hebben ook een beeldbank met instructievideo’s ter beschikking.

 

✓ Geen extra kosten, elke keer als er iets aangepast moet worden
✓ Jij hebt de controle 
✓ Niet afhankelijk zijn van een derde partij, waardoor je soms lang moet wachten op updates

Pricing

Laten we een koffie call plannen, dan krijg je daarna een definitieve offerte (geheel vrijblijvend natuurlijk!). Een indicatie van de prijzen vind je hier.

Liever zelf doen,
maar wel in contact blijven?

Meld je dan aan voor de Culi Collective Updates. We willen je alsnog graag helpen dus sturen je zo nu en dan behulpzame tips, insights & updates die je kunt toepassen binnen jouw bedrijf.