Spice up your business!

Maak fans van jouw klanten en laat je bedrijf groeien.
Tijdens het Spice up your Business Traject werken we aan het fundament van je merk en bouwen we aan een geoliede online marketingmachine.

 

Plan gratis brainstorm sessie

Klaar voor een volgende stap?

Jullie zijn een merk met een missie. Je gelooft in duurzaam, kwaliteit en van betekenis zijn. Af en toe wordt je overwhelmed bij de keuzes die je als ondernemer moet maken en de taken die nog op je lijst staan. De potentie is er. Het product is geweldig, maar nu is het tijd om de marketing onder de loep te nemen, nieuwe concepten te ontwikkelen en door te groeien. 

Zullen we samenwerken? 

Jij draagt iets bij met jouw bedrijf. Bijvoorbeeld doordat je iets goeds doet voor het voedselsysteem, tegen voedselverspilling of om de gezondheid van anderen te bevorderen. Dat maakt het weleens lastig om commercieel te zijn, je wilt immers zoveel mogelijk mensen helpen. Echter, meer omzet betekent dat je meer mensen hebt geholpen en meer mensen kunt helpen, right? Tijd om daar de focus op te leggen!

Spice up your business

Bewezen framework

We werken aan de hand van een bewezen framework, waar de belangrijkste marketingprincipes in aan bod komen.
Spice up your business

Goed fundament

Zonder goede fundering is het onmogelijk om een stevig huis te bouwen. Laat staan een kasteel. Terug naar de basis, daarna de hoogte in. 

Spice up your business

Automatiseringen

Één keer investeren, levenslang profijt. Marketing automations zijn een belangrijk onderdeel van je marketingmachine, dus daar gaan we mee aan de slag!

Spice up your business

BAM. Tijd voor actie.

Van sommige dingen weet je dat je ze moet doen. Dat ze je gaan helpen je bedrijf te laten groeien. En toch schuif je ze voor je uit. Je vindt het ingewikkeld, hebt er geen zin in of gewoon geen tijd voor. Of je twijfelt of je de juiste tools en methodes toepast. Kortom, je kunt wel een beetje hulp gebruiken. Stop met twijfelen. Stop met voor je uit schuiven. Neem contact met ons op en laten we samen in de actie-modus treden. Want jouw bedrijf verdient het om door te groeien naar de potentie die er is.

 

“In a moment of decision, the best thing you can do is the right thing to do, the next best thing is the wrong thing, and the worst thing you can do is nothing.”
– Theodore Roosevelt –

Jij blij, wij blij. 

“Het is heel fijn werken met Charis. Ze brengt rust maar is tegelijkertijd gedreven. Ze heeft een hoofd vol ideeën, maar ze verliest niet het fundament van een project of campagne uit het oog. Ik raad iedereen aan met haar te werken als je opzoek bent naar vernieuwing en structuur tegelijk.”

Iona Mulder

Eigenaresse, the Good Spice

“Hoe fijn om iemand te hebben om mee te sparren. Wanneer ik vastliep heeft Charis mij erg geholpen. De juiste vragen, opdrachten en gesprekken ontstond duidelijkheid en sturing. Charis is enthousiast, creatief, geduldig en denkt out of the box. Mocht je vastlopen of ergens over willen sparren, dan zou ik Culi Collective zeker benaderen!”

Rianne Wijman

Eigenaresse, Energiek Opladen

Samen bouwen aan jouw bedrijf

Als ondernemer heb je soms het gevoel dat je veel alleen moet doen. Of je wilt wel wat dingen uit handen geven, maar bent nog niet klaar voor een volledig team-member. Dat is het moment waarop dit traject je vooruit gaat helpen. 

 

Aan de slag met een bewezen marketing framework 
✓ Samenwerken en ideeën uitwisselen, je hebt niet meer het gevoel dat je altijd alles alleen moet doen   
✓ Deel uitmaken van een netwerk met gedreven food-ondernemers die een positieve bijdrage willen leveren 
✓ Creatieve input vanuit ons team

Liever zelf doen,
maar wel in contact blijven?

Meld je dan aan voor de Culi Collective Updates.
We sturen je graag zo nu en dan wat inspriatie en motivatie ♥