Wat we doen 

Fingerlicking recept-content geoptimaliseerd voor marketingdoeleinden is ons uitgangspunt, maar we kunnen meer! Zorg dat alle onderdelen van jouw ‘marketingmachine’ naadloos op elkaar aansluiten met onze aanvullende diensten. 

Food fotografie

COLLECTIEVE RECEPTONTWIKKELING

Jouw product verdient het om te shinen in een recept waar mensen trek van krijgen. Concrete inspiratie en zichtbaarheid van je merk zorgt voor meer klanten. Laat ons deze content voor je creëren. 

Doordat we meerdere merken combineren per recept (die in een hele andere productcategorie vallen, dus elkaar niet in de weg zitten) kunnen we betaalbare receptontwikkeling aanbieden. Bovendien profiteer je van elkaars netwerk! Door naar elkaar te linken creëren we extra backlinks (goed voor de SEO) en opent zich een nieuwe doelgroep. 

Je krijgt de fotografie aangeleverd met teksten en foto’s die uniek zijn en afgestemd op jullie merk. Daarnaast zijn de recepten geoptimaliseerd voor SEO, Pinterest en Instagram en zijn ze dus met een klik op de knop door te plaatsen. Zo heb je altijd prachtige content. 

Als er eenmaal een database aan recepten ligt, helpen we graag om hier nog meer uit te halen, door er bijvoorbeeld een e-book of receptenpagina van te maken. 

FEED YOUR FEED

Je Instagramfeed is tegenwoordig je visitekaartje. Het is een verlengstuk van je website en soms het eerste wat potentiële nieuwe klanten zien. Zorg dat deze eerste indruk goed is en trek nieuwe leads aan door middel van content die aansluit bij je doelgroep. 

Met ons ‘Feed your Feed’ pakket ben je klaar om je socials te rocken! We bouwen samen een framework voor sterke socials met prachtige visuals. Hier kan jij (of een werknemer of stagiair) vervolgens zelf mee aan de slag. Je link in bio, een mooie feed, engaging content: het komt allemaal aan bod. 

Uiteraard perfect om te combineren met de Collective Recepten. 

Website maken

Website ontwikkeling & optimalisatie

Maar al te vaak zien we websites voorbij komen die ooit (10 jaar geleden) zijn gemaakt en vervolgens een beetje in de vergetelheid zijn geraakt. Snappen we, in de waan van de dag. Maar vergeet niet dat dit voor velen de eerste indruk van jouw bedrijf is. Tijd om je klanten met een mooie website, duidelijke teksten en een goed aanbod te overtuigen van jouw product. 

Website optimaliseren
Content Club

GEAUTOMATISEERDE EMAIL FUNNELS 

Hier laten heel veel ondernemers kansen liggen! Het opbouwen van je eigen marketinglijst zou een cruciaal onderdeel van je marketingstrategie moeten zijn. Onafhankelijk van algoritmes of dure advertenties. En één ding is zeker: als jij leuke mails verstuurt zal je er ook goed mee verkopen. 
We helpen graag met het opzetten van een systeem voor lead-generatie, email automations en het versturen van leuke mailings naar jouw klanten. 

Advies over groeikansen
voor jouw bedrijf?

Ben je op zoek naar een partner voor het organiseren van een evenement, bijvoorbeeld ter lancering van een nieuw product of de opening van een nieuwe zaak? Of wil je een tof (marketing) concept ontwikkelen en hierover brainstormen? Is het tijd om jouw doelgroep te verrassen met iets unieks? 

Groeikansen voor je bedrijf

Keertje kletsen?

7 + 12 =