Wat kunnen we voor jou betekenen?

Onze Diensten

We gaan áán van mooie gedreven ondernemers en mooie merken. Merken die ontstaan zijn om een positieve bijdrage te leveren aan de wereld. Onze bijdrage is om die merken te helpen groeien. En dat doen we op de volgende manieren:

Website ontwikkeling & optimalisatie

Maar al te vaak zien we websites voorbij komen die ooit (10 jaar geleden) zijn gemaakt en vervolgens een beetje in de vergetelheid zijn geraakt. Snappen we, in de waan van de dag. Maar vergeet niet dat dit voor velen de eerste indruk van jouw bedrijf is. Tijd om je klanten met een mooie website, duidelijke teksten en een goed aanbod te overtuigen van jouw product. 

Marketing groeiplan
Website maken

GROW Traject

Een uitgebreid traject waarin we de belangrijkste facetten voor online groei hebben gebundeld. Aan bod komen branding & positionering, website-optimalisatie, pakkende teksten en een geautomatiseerde funnel. 

Zo ga je meer verkopen: op automatische piloot. 

BLOOM Traject

Culinaire belevingsboxen voor meer plezier in de keuken. De pakketjes worden ontwikkeld met chef-koks en bevatten restaurant-waardige ingrediënten. Een mooie manier om de producten van onze klanten te profileren onder een nieuwe doelgroep. Duurzame foodies worden hier gegarandeerd blij van! 

Website maken
Content Club

Content Club

Content. De struggle van de hedendaagse maatschappij. Je hebt content nodig voor op je website, op je social media, in je nieuwsbrief. Een eeuwige taak op je to-do lijst waar je niet echt grip op krijgt. De Content Club is er voor je! Een club gedreven content marketeers die er energie van krijgt om de input te verzamelen die binnen jouw bedrijf voor het oprapen ligt. We schrijven pakkende teksten voor je, maken hier mooi (bewegend) beeld bij en plannen het in op jouw kanalen. Het doel: jouw doelgroep informeren, inspireren en natuurlijk aanzetten tot aankopen.  

Advies over groeikansen
voor jouw bedrijf?

Ben je op zoek naar een partner voor het organiseren van een evenement, bijvoorbeeld ter lancering van een nieuw product of de opening van een nieuwe zaak? Of wil je een tof (marketing) concept ontwikkelen en hierover brainstormen? Is het tijd om jouw doelgroep te verrassen met iets unieks? 

Pakket verzending

Keertje kletsen?

2 + 14 =