Conceptontwikkeling

Onze projecten

Als creatieve agency kunnen we het niet laten om ook zelf zo nu en dan een concept te ontwikkelen. Droomprojecten waar alles aan bod komt: concept- en productontwikkeling, website- en webshop ontwikkeling, marketing en communicatie. Ook andere bedrijven helpen we hier graag mee verder.  

Culi Kit 

Culinaire belevingsboxen voor meer plezier in de keuken. De pakketjes worden ontwikkeld met chef-koks en bevatten restaurant-waardige ingrediënten. Een mooie manier om de producten van onze klanten te profileren onder een nieuwe doelgroep. Duurzame foodies worden hier gegarandeerd blij van! 

Culinaire cadeaupakketten
Specerijen

Yoga & food retraites 

In samenwerking met Energiek Opladen organiseren we regelmatig retraites waar yoga, food en mindfulness centraal staan. Hiervoor kiezen we bijzondere locaties, zoals biologische boerderij de Horsterhof of Glamping Buitenplaats Beekhuizen en gaan we terug naar de natuur. 

Samen een food concept of evenement ontwikkelen?

Ben je op zoek naar een partner voor het organiseren van een evenement, bijvoorbeeld ter lancering van een nieuw product of de opening van een nieuwe zaak? Of wil je een tof (marketing) concept ontwikkelen en hierover brainstormen? Is het tijd om jouw doelgroep te verrassen met iets unieks? 

Pakket verzending

Keertje kletsen?

12 + 5 =