Conceptontwikkeling

Onze projecten

Als creatieve agency beheren we ook een aantal concepten zelf. Droomprojecten waar alles aan bod komt: concept- en productontwikkeling, website- en webshop ontwikkeling, marketing en communicatie.  

Culi Kit 

Een webshop met culinaire cadeautjes voor meer plezier in de keuken. De pakketjes worden ontwikkeld met chef-koks en bevatten restaurant-waardige ingrediënten. Daarnaast hebben we culinaire thema-cadeautjes. Een leuke verrassing voor echte foodies! 

Culinaire cadeaupakketten
Specerijen

Spicy Side of Life  

Voor in onze pakketten waren we op zoek naar kwalitatief hoogwaardige specerijenmixen in bijzondere smaken en met een mooi design. Omdat we niet konden vinden wat we zochten zijn we zelf gaan produceren. Welcome to the Spicy Side of Life! 

Prana Team Events 

Onze Culi Kit pakketjes gaan ook regelmatig als origineel bedankje of relatiegeschenk naar bedrijven. Daarbij bleek de behoefte voor de organisatie van originele team uitjes, zoals kookworkshops. Organiseren doen we graag! We hebben onze krachten gebundeld met het platform Energiekopladen.nl om zo ook vitale bedrijfsevents aan te kunnen bieden. Zo komt alles samen: beweging, eten, ontspanning en natuurlijk plezier! De bouwstenen voor een leuk leven.  

Charis Heising

Keertje kletsen?

4 + 12 =