Inschrijfformulier Content Club

 

De club is er niet zomaar voor iedereen. Maar voor bedrijven die wat toevoegen aan de culinaire wereld. Zo kunnen we namelijk gebruik maken van elkaars ideeën en netwerk. Nog net wat meer win-win dus. Lijkt het je wel wat en denk je dat je er tussen past? Vul dan het onderstaande formulier in, je krijgt zo snel mogelijk een reactie van ons! 

Content Club

Ik wil bij de club!

Info

267 Banbury Road Summertown, Oxford. 42 Upper Berkeley Street, London. +44 777888 989 hello@massimpressions.com

Veelgestelde vragen

Twijfel je nog of het wat voor je is? Hier vind je antwoord op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust even contact met ons op! 

Wie kunnen er meedoen?

Ondernemers, maar ook bijvoorbeeld marketingmedewerkers of stagiaires van een bedrijf. Zo lang de onderneming maar binnen ons straatje past en een positieve verandering teweeg wil brengen. Twijfel je of jouw bedrijf geschikt is? Neem dan gerust even contact op! 

Wat omvat het lidmaatschap van de club?

Een intake sessie, maandelijkse bijeenkomsten, een content-kalender en de mogelijkheid om feedback te vragen op de bedachte ideeën. 

Kan ik het lidmaatschap van de club stop zetten?

Ja, uiteraard. We vragen je de eerste drie maanden mee te doen, daarna kun je maandelijks opzeggen. 

Wat als ik een keer niet aanwezig kan zijn?

Dan is het mogelijk om de sessie terug te kijken, maar we raden natuurlijk aan om hier tijd voor vrij te maken in je agenda! 

Kunnen we onze socials helemaal aan jullie uitbesteden?

Ja, we ontvangen dan alsnog graag input vanuit jullie, want een bedrijf is nou eenmaal persoonlijk. Maar we kunnen zeker met die input aan de slag en zorgen voor copy & content! 

Hoe betaal ik?

Middels een automatische incasso. 

Review 1

Reviews worden momenteel verzameld. Nog even geduld!

Review 2

Reviews worden momenteel verzameld. Nog even geduld!