Wil je online groeien met je bedrijf?

Ontdek onze GROW Methode

Benut online kansen met de juiste software, content en strategie. 
Samen bouwen we aan een geoliede online marketingmachine voor jouw business. 

 

Plan gratis strategie sessie

Klaar voor een volgende stap?

Jullie zijn een merk met een missie. Je gelooft in duurzaam, kwaliteit en van betekenis zijn. Af en toe wordt je overwhelmed bij de keuzes die je als ondernemer moet maken en de taken die nog op je lijst staan. De potentie is er. Het product is geweldig, maar nu is het tijd om de marketing onder de loep te nemen, meer aandacht te besteden aan onderwerpen als conversie en automatisering. Je ziet dat andere ondernemers online een sterkere positionering hebben en daar wil jij ook naartoe met jouw bedrijf, zodat jullie zorgelozer kunnen groeien en meer zo duurzame impact kunnen maken. 

Spice up your business

SOIL

Voordat we echt van start gaan, nemen we eerst de basis onder handen. 

Spice up your business

PLANT

Zodra er een stevige basis is die helemaal bij jullie past, is het tijd om met de juiste input aan de slag te gaan. 

Spice up your business

GROW

In deze fase gaan we beginnen met groeien! Door de marketingcampagnes in werking te zetten ga je meer verkopen. 

BLOOM Methode

BLOOM

Groei je lekker? Dan is het tijd voor de volgende fase. Let’s Bloom that business, baby!

FASE 1 – SOIL

In deze fase brengen we jullie doelgroep in kaart. We maken een persona van de gewenste doelgroep en analyseren of de huidige doelgroep en de gewenste doelgroep overeen komen. 

Ook brengen we de branding en positionering in kaart. Hebben jullie nog geen branding? Geen probleem, we werken nauw samen met grafisch vormgevers die daarbij kunnen helpen! 

We schrijven pakkende teksten over jullie unieke aanbod en jullie ‘personal hero’s story‘, die zullen we ook gebruiken op de ‘over ons’ pagina van jullie website

Verder stellen we targets en doelen (KPI’s) en komt alles samen in een optimalisatie-plan voor jullie website. (Nog geen website? Ook bekijk dan eerst dit aanbod even). 

FASE 2 – PLANT

Tijd om aan de slag te gaan met de juiste input. Hoe je jezelf presenteert, hoe je teksten zijn geschreven, of mensen informatie kunnen vinden over het bedrijf: het heeft allemaal invloed op het succes in de volgende fase.

In deze fase gaan we hier dus mee aan de slag en zullen we de juiste zaadjes planten die zullen zorgen voor groei. Dat betekent dat we bezig gaan met de optimalisatie van de website, we schrijven een ‘hero’s journey’ en maken een opzet voor een geheel geautomatiseerde marketingtunnel. 

FASE 3 – GROW

Hoera! Alles staat klaar. Nu is het tijd om de campagne in werking te zetten, tussentijds bij te sturen en natuurlijk de resultaten te analyseren. 

Na deze fase analyseren we de resultaten en de samenwerking. 
Klaar om nog verder door te groeien? Dan gaan we graag met je door in de BLOOM fase! 

 

Spice up your business

BAM. Tijd voor actie.

Van sommige dingen weet je dat je ze moet doen. Dat ze je gaan helpen je bedrijf te laten groeien. En toch schuif je ze voor je uit. Je vindt het ingewikkeld, hebt er geen zin in of gewoon geen tijd voor. Of je twijfelt of je de juiste tools en methodes toepast. Kortom, je kunt wel een beetje hulp gebruiken. Stop met twijfelen. Stop met voor je uit schuiven. Neem contact met ons op en laten we samen in de actie-modus treden. Want jouw bedrijf verdient het om door te groeien naar de potentie die er is.

 

“In a moment of decision, the best thing you can do is the right thing to do, the next best thing is the wrong thing, and the worst thing you can do is nothing.”
– Theodore Roosevelt –

Jij blij, wij blij. 

“Het is heel fijn werken met Charis. Ze brengt rust maar is tegelijkertijd gedreven. Ze heeft een hoofd vol ideeën, maar ze verliest niet het fundament van een project of campagne uit het oog. Ik raad iedereen aan met haar te werken als je opzoek bent naar vernieuwing en structuur tegelijk.”

Iona Mulder

Eigenaresse, the Good Spice

“Hoe fijn om iemand te hebben om mee te sparren. Wanneer ik vastliep heeft Charis mij erg geholpen. De juiste vragen, opdrachten en gesprekken ontstond duidelijkheid en sturing. Charis is enthousiast, creatief, geduldig en denkt out of the box. Mocht je vastlopen of ergens over willen sparren, dan zou ik Culi Collective zeker benaderen!”

Rianne Wijman

Eigenaresse, Energiek Opladen

Samen bouwen aan jouw bedrijf

Als ondernemer heb je soms het gevoel dat je veel alleen moet doen. Of je wilt wel wat dingen uit handen geven, maar bent nog niet klaar voor een volledig team-member. Dat is het moment waarop dit traject je vooruit gaat helpen. 

 

Aan de slag met een bewezen marketing framework 
✓ Samenwerken en ideeën uitwisselen, je hebt niet meer het gevoel dat je altijd alles alleen moet doen   
✓ Deel uitmaken van een netwerk met gedreven food-ondernemers die een positieve bijdrage willen leveren 
✓ Input vanuit ons team met experts. We nemen je niet alleen werk uit handen, maar zijn ook graag je sparringpartner. 

Liever zelf doen,
maar wel in contact blijven?

Meld je dan aan voor de Culi Collective Updates.
We sturen je graag zo nu en dan wat inspriatie en motivatie ♥