Feed your feed

Hét pakket om jouw socials te rocken.

 

Join the club

Ja, je weet dat je consistent moet zijn en regelmatig iets online moet plaatsen…

Maar soms is dat nou eenmaal makkelijker gezegd dan gedaan! Er zijn zoveel andere dingen die moeten gebeuren, je hebt geen zin, geen inspiratie en voor je het weet is er alweer een week voorbij. Je mist af en toe sparringpartners die in dezelfde branche zitten en met je mee kunnen denken. Dagelijks zijn er echter 7,3 miljoen mensen actief op Facebook en 3,7 miljoen mensen op Instagram. Een gemiste kans dus, als je dat potentieel niet benut. 

Je hoeft het niet alleen
te doen. We are here to help. 

Wij vullen het gat tussen grote agencies en het hebben van een inhouse marketingmedewerker. Een betaalbare optie om jouw socials te professionaliseren en naar een hoger niveau te tillen. Zodat jij dat online visitekaartje hebt, waar je moeiteloos nieuwe leads mee aantrekt. 

Het framework 

✔ We nemen je bio en highlight covers onder handen en leveren een design dat naadloos aansluit bij de huisstijl van je merk 

✔ Je krijgt Canva templates voor posts en stories, die je makkelijk zelf kunt aanpassen. Zo kan je consistent in je eigen stijl posten

✔ Je krijgt een zelf in te vullen contentplanner, gebaseerd op een effectieve strategie met haakjes die aansluiten op jouw bedrijf, zodat je veel makkelijker en sneller geïnspireerd raakt 

✔ Je krijgt een Instgram-gids met tips en tools die het posten nog makkelijker en effectiever maken 

✔ Je kan hierdoor ook makkelijk de socials uit handen geven aan een medewerker of stagiaire, zonder dat dit afbreuk doet aan de uitstraling van de socials  

Wij zijn thuis in het wereldje van food. We weten wat er speelt en wat voor content jouw doelgroep graag ziet. Op naar een fingerlicking feed!   

Investering: €795,-

De Brandstorm 

✔ Zodra je behoefte hebt aan nieuwe inspiratie, iemand die even meedenkt over de mogelijkheden of gewoon voor als je even vastloopt.

Boek een brandstorm-uurtje, waarin we bespreken wat er gaande is in jouw bedrijf en op basis daarvan bedenken we nieuwe content-ideeën.

Na de call krijg je een uitgebreid document met input en inspiratie, waar je weer even mee vooruit kunt. 

Investering: €250,-

Volledig uitbesteden

.✔ Als je intern niemand hebt die de socials kan of wil oppakken, dan kan je het posten ook volledig aan ons uitbesteden. We bepalen dan samen de doelen waar je naartoe wilt werken en je ontvangt maandelijks rapportages met de resultaten  

Investering v.a.: €500,-

Social Media Marketing

Meer klanten door converterende content

Dat social media belangrijk is om de relatie met je klanten op te bouwen en te onderhouden is inmiddels wel duidelijk. In 2018 maakte al 85% van de Nederlanders gebruik van ten minste één sociaal netwerk. Het doel is om je klanten te verrassen en ze een goed gevoel te geven door middel van de content die je deelt. Het grootste voordeel van social media is dat je direct contact kunt hebben met (potentiële) klanten.
Zeker bij bedrijven die werken met kernwaarden als verbinding, sociaal ondernemerschap en duurzaamheid is deze klantrelatie belangrijk.

Met de juiste inzet van social media vergroot je je naamsbekendheid, kun je je expertstatus laten zien, genereer je meer website traffic, beïnvloed je zoekmachine rankings, krijg je input van (potentiële) klanten en kan je verbinding met potentiële klanten aan gaan.  

Jij blij, wij blij. 

Charis heeft meerdere websites voor mij gebouwd. Bijvoorbeeld tijdens corona toen we opeens een bestelwebsite voor foodboxen nodig hadden. Charis is betrouwbaar en werkt gestructureerd. Een prettige samenwerking!”

Estée Strooker

Chefkok & Eigenaresse, Restaurant 't Amusement

“Super blij met mijn website! Ik had een ruwe schets in mijn hoofd maar met het uiteindelijke resultaat heeft charis zichzelf weten te overtreffen. Bij vragen over de website kon ik altijd bij haar terecht. Een absolute aanrader!”

Rianne Wijman

Eigenaresse, Energiek Opladen

Samen bouwen aan jouw bedrijf

Als ondernemer heb je soms het gevoel dat je veel alleen moet doen. Je hebt eigenlijk heel veel te vertellen, maar toch is het lastig om de juiste inspiratie te vinden om content te maken. Bovendien, hoe zorg je dat het bij de juist doelgroep terecht komt? En dat het er ook nog een beetje gelikt uitziet?

 

✓ We streven samen naar de doelen die jij met je bedrijf wilt behalen
✓ Creatieve input en marketing-insights vanuit ons team

Liever zelf doen,
maar wel in contact blijven?

Meld je dan aan voor de Culi Collective Updates.
We sturen je graag zo nu en dan wat inspriatie en motivatie ♥