Let’s collaborate!

Culi Kit Samenwerking

De Culi Kit is een culinaire belevingsbox die consumenten kennis laat maken met nieuwe ingrediënten, recepten en bereidingswijzen. Ze worden uitgedaagd en gemotiveerd om in de keuken aan de slag te gaan, nieuwe dingen te leren en meer te koken. De boxen bevatten verrassende ingrediënten en smaakmakers, recepturen en toegang tot online masterclasses. Een cadeautje om te geven of te krijgen. 

Jouw product in onze seizoensbox

Per seizoen ontwikkelen we een nieuwe thema-box. De box bevat recepturen, verhalen over eten, toegang tot een online masterclasses, maar is ook een ontdekkingstocht voor iedereen die op zoek is naar duurzame en betere ingrediënten voor in de keuken. Heb jij een product waar je graag meer mensen kennis mee wilt laten maken? Wellicht kunnen we samenwerken!

Culinaire cadeaupakketten
Cadeausetje Beekhuizen

Gepersonaliseerde box voor jouw bedrijf of webshop

We ontwikkelen graag Culi Kits op maat! Een klein doosje voor door de brievenbus of een uitgebreid pakket. Een uniek relatiegeschenk, attentie voor personeel of product om te verkopen in jouw (web)shop. Uiteraard is het mogelijk om hier een unieke branding aan toe te voegen en/of een kaartje met een persoonlijke tekst. Laten we de mogelijkheden vrijblijvend bespreken!

Heb je een ander idee? 

Let’s get creative. Ideeën zijn bij ons altijd welkom. Laat een berichtje achter en we kunnen brainstormen over de mogelijkheden. 

Pakket verzending

Keertje kletsen?

4 + 3 =