Culinaire Content Club

Heb je moeite met het consistent maken en plaatsen van content die nieuwe klanten oplevert? Kom bij de club!

 

Learn MoreContact Us

Ja, je weet dat je consistent moet zijn en regelmatig iets online moet plaatsen…

Maar soms is dat nou eenmaal makkelijker gezegd dan gedaan! Er zijn zoveel andere dingen die moeten gebeuren, je hebt geen zin, geen inspiratie en voor je het weet is er alweer een week voorbij. Dagelijks zijn er echter 7,3 miljoen mensen actief op Facebook en 3,7 miljoen mensen op Instagram. Een gemiste kans dus als je dat potentieel niet benut. 

Heel eerlijk: wij hebben hetzelfde probleem. 

Soms is het lastig om jezelf te motiveren. Je wilt content maken die enthousiasmeert, inspireert en er ook nog een beetje leuk uitziet. Soms voelt het zonde om daar te veel tijd of geld in te investeren, maar dat is het niet. Content marketing betaalt zichzelf terug. En daarom hebben we een methode bedacht om hier consistent mee bezig te gaan. Ook voor onszelf een stok achter de deur. 

Koffie drinken

Maandelijkse meet-up

 Sluit je maandelijks aan bij de online sessie, waarin we inspiratie delen en gezamenlijk aan de slag gaan met de contentkalender voor de komende periode. 

Design

Copywriting

We geven je tips en tricks om converterende content te schrijven. Wil je het liever laten uitbesteden? Dat kan ook, wij gaan dan met jouw input aan de slag.

Co creatie

Content-creatie

Wil je ook het produceren van foto’s en video’s uit handen geven? Ook dat kan. Door middel van branded shoots of een maandelijks bezoek aan je zaak. 

Content Club

Meer klanten door converterende content

Dat social media belangrijk is om de relatie met je klanten op te bouwen en te onderhouden is inmiddels wel duidelijk. In 2018 maakte al 85% van de Nederlanders gebruik van ten minste één sociaal netwerk. Het doel is om je klanten te verrassen en ze een goed gevoel te geven door middel van de content die je deelt. Het grootste voordeel van social media is je direct contant kunt hebben met (potentiële) klanten.
Zeker bij bedrijven die werken met kernwaarden als verbinding, sociaal ondernemerschap en duurzaamheid is deze klantrelatie belangrijk.

Je titel komt hier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Jij blij, wij blij. 

Charis heeft meerdere websites voor mij gebouwd. Bijvoorbeeld tijdens corona toen we opeens een bestelwebsite voor foodboxen nodig hadden. Charis is betrouwbaar en werkt gestructureerd. Een prettige samenwerking!”

Estée Strooker

Chefkok & Eigenaresse, Restaurant 't Amusement

“Super blij met mijn website! Ik had een ruwe schets in mijn hoofd maar met het uiteindelijke resultaat heeft charis zichzelf weten te overtreffen. Bij vragen over de website kon ik altijd bij haar terecht. Een absolute aanrader!”

Rianne Wijman

Eigenaresse, Energiek Opladen

Case Studies

Onze klanten hebben een feed die er goed uitziet en die nieuwe klanten oplevert. 

Social Media beheer restaurant 't Amusement
Social Media beheer Culi Kit
Social Media beheer Proviant Amt

Liever zelf doen,
maar wel in contact blijven?

Meld je dan aan voor de Culi Collective Updates.
We sturen je graag zo nu en dan wat inspriatie en motivatie ♥

Samen bouwen aan jouw bedrijf

Als ondernemer heb je soms het gevoel dat je veel alleen moet doen. Of je wilt wel wat dingen uit handen geven, maar bent nog niet klaar voor een volledig teammember. Dat is het moment waarop de Content Club je gaat helpen!

 

✓ Voortdurend nieuwe inspiratie 
✓ Samenwerken en ideeën uitwisselen met gelijkgestemde ondernemers 
✓ Deel uitmaken van een netwerk met dezelfde doelen 
✓ Constante creatieve input vanuit ons team

Pricing

Een indiciatie van onze contentpakketten

Neem contact met ons op

De Nieuwe Erven 3
Unit: 10217

5431NV Cuijk

+316 46 47 17 42

charis@culicollective.nl

Stuur een bericht