Content Club

Heb je moeite met het consistent maken en plaatsen van content die nieuwe klanten oplevert? Kom bij de club!

 

Join the club

Ja, je weet dat je consistent moet zijn en regelmatig iets online moet plaatsen…

Maar soms is dat nou eenmaal makkelijker gezegd dan gedaan! Er zijn zoveel andere dingen die moeten gebeuren, je hebt geen zin, geen inspiratie en voor je het weet is er alweer een week voorbij. Je mist af en toe sparringpartners die in dezelfde branche zitten en met je mee kunnen denken. Dagelijks zijn er echter 7,3 miljoen mensen actief op Facebook en 3,7 miljoen mensen op Instagram. Een gemiste kans dus als je dat potentieel niet benut. 

Heel eerlijk: wij hebben hetzelfde probleem.

Soms is het lastig om jezelf te motiveren. Je wilt content maken die enthousiasmeert, inspireert en er ook nog een beetje leuk uitziet. En wat willen je klanten nou eigenlijk van je zien of horen? Waar haal je de tijd en inspiratie vandaan? Wij struggelen er ook mee voor ons eigen bedrijf, maar voor anderen zien we alle kansen en grijpen die graag aan! 

Introducing: de Content Club

✔ Een maandelijks content-abonnement voor je social media kanalen. Waarom we het een club noemen? We doen het gezamenlijk! Een copywriter maakt pakkende teksten, die helpen jouw product te verkopen, en onze content creator gaat aan de slag met beeldmateriaal en trending video’s. En we verzamelen natuurlijk maandelijkse input bij jou en je werknemers. 

✔ Wij zijn thuis in het wereldje van food. We weten wat er speelt en wat voor content jouw doelgroep graag ziet. We maken jouw feed fingerlicking! 

✔ Door de content helemaal aan te laten sluiten bij jouw doelgroep en gebruik te maken van storytelling technieken, zorgen we voor meer conversie (oftewel: meer bezoekers op jouw website en meer verkoop van je product). 

✔ Transparant, overzichtelijk en betaalbaar. We bespreken kwartaal- en maanddoelen en werken voor een vaste prijs. Tussentijds de samenwerking opzeggen is geen probleem, je zit bij ons niet vast aan een contract. We geloven erin dat als wij ons werk goed doen, dat de samenwerking dan mag blijven voortduren. 

 

Content Club

Meer klanten door converterende content

Dat social media belangrijk is om de relatie met je klanten op te bouwen en te onderhouden is inmiddels wel duidelijk. In 2018 maakte al 85% van de Nederlanders gebruik van ten minste één sociaal netwerk. Het doel is om je klanten te verrassen en ze een goed gevoel te geven door middel van de content die je deelt. Het grootste voordeel van social media is dat je direct contact kunt hebben met (potentiële) klanten.
Zeker bij bedrijven die werken met kernwaarden als verbinding, sociaal ondernemerschap en duurzaamheid is deze klantrelatie belangrijk.

Met de juiste inzet van social media vergroot je je naamsbekendheid, kun je je expertstatus laten zien, genereer je meer website traffic, beïnvloed je zoekmachine rankings, krijg je input van (potentiële) klanten en kan je de verbinding met ze aan gaan.  

Jij blij, wij blij. 

Charis heeft meerdere websites voor mij gebouwd. Bijvoorbeeld tijdens corona toen we opeens een bestelwebsite voor foodboxen nodig hadden. Charis is betrouwbaar en werkt gestructureerd. Een prettige samenwerking!”

Estée Strooker

Chefkok & Eigenaresse, Restaurant 't Amusement

“Super blij met mijn website! Ik had een ruwe schets in mijn hoofd maar met het uiteindelijke resultaat heeft charis zichzelf weten te overtreffen. Bij vragen over de website kon ik altijd bij haar terecht. Een absolute aanrader!”

Rianne Wijman

Eigenaresse, Energiek Opladen

Wat er zit inbegrepen bij de
Content Club:

  • Al onze samenwerkingen starten met het GROW traject. Zo weten we zeker dat de basis van je bedrijf goed staat 
  • Een 1-op1 introductiesessie waarbij we elkaar leren kennen en jouw brand-template samenstellen. Dit gaat helpen consitente content te maken en plaatsen, ook als je dit wilt uitbesteden
  • Een maandelijkse online sessie op de laatste donderdag van de maand voor max. 2 personen van jullie bedrijf
  • Na de sessie de mogelijkheid voor het stellen van vragen en krijgen van feedback
  • Een maandelijkse contentkalender ter inspiratie
  • De invul-database voor het gebruiken van evergreen content, zodat je optimaal gebruik maakt van jouw copy op verschillende kanalen

De investering: €47 excl. BTW per maand

Samen bouwen aan jouw bedrijf

Als ondernemer heb je soms het gevoel dat je veel alleen moet doen. Je hebt eigenlijk heel veel te vertellen, maar toch is het lastig om de juiste inspiratie te vinden om content te maken. Bovendien, hoe zorg je dat het bij de juist doelgroep terecht komt? En dat het er ook nog een beetje gelikt uitziet? 

 

✓ Inspiratie vanuit ons, maar ook vanuit mede-ondernemers
✓ Maak deel uit van een groepje  gelijkgestemde ondernemers en wissel ideeën en voorstellen uit
✓ We streven samen naar de doelen die jij met je bedrijf wilt behalen
✓ Creatieve input en marketing-insights vanuit ons team

Liever zelf doen,
maar wel in contact blijven?

Meld je dan aan voor de Culi Collective Updates.
We sturen je graag zo nu en dan wat inspriatie en motivatie ♥