Content Club

Heb je moeite met het consistent maken en plaatsen van content die nieuwe klanten oplevert? Kom bij de club!

 

Join the club

Ja, je weet dat je consistent moet zijn en regelmatig iets online moet plaatsen…

Maar soms is dat nou eenmaal makkelijker gezegd dan gedaan! Er zijn zoveel andere dingen die moeten gebeuren, je hebt geen zin, geen inspiratie en voor je het weet is er alweer een week voorbij. Je mist af en toe sparringpartners die in dezelfde branche zitten en met je mee kunnen denken. Dagelijks zijn er echter 7,3 miljoen mensen actief op Facebook en 3,7 miljoen mensen op Instagram. Een gemiste kans dus als je dat potentieel niet benut. 

Heel eerlijk: wij hebben hetzelfde probleem.

Soms is het lastig om jezelf te motiveren. Je wilt content maken die enthousiasmeert, inspireert en er ook nog een beetje leuk uitziet. Soms voelt het zonde om daar te veel tijd of geld in te investeren, maar dat is het niet. Content marketing betaalt zichzelf terug. En daarom hebben we een methode bedacht om hier consistent mee bezig te gaan. Ook voor onszelf een stok achter de deur.

Introducing: de Content Club

✔ Al voordat de nieuwe maand begint heb jij een groot deel van je social media posts ingepland en nieuwe content geschreven. Dat geeft rust voor andere zaken binnen je bedrijf.

✔ Je wordt geïnspireerd op marketing en content gebied, maar ook op het gebied van ontwikkelingen in de duurzame food business, aangezien we allemaal een positieve impact willen maken op het voedselsysteem. Wie weet ontstaan er tussendoor nog wel leuke nieuwe samenwerkingen!

✔ Je krijgt feedback vanuit ons team, zodat je content maakt die aansluit bij je doelgroep en die zorgt voor meer conversie

✔ Werken in groepsverband is niet alleen leuk en inspirerend, het scheelt je ook veel geld. Wil je toch volledig ontzorgd worden? Ook daar bieden we betaalbare pakketten voor aan.

✔ En heb je zelf geen tijd? Dan mag je ook gewoon een medewerker, stagiaire of desnoods je moeder naar de club sturen. Wij zorgen er dan alsnog voor dat er content geplaatst wordt die past bij jouw bedrijf.

 

Koffie drinken

Maandelijkse meet-up

Sluit je maandelijks aan bij de online sessie, waarin we inspiratie delen en gezamenlijk aan de slag gaan met de contentkalender voor de komende periode.

Design

Copywriting

We geven je tips en tricks om converterende content te schrijven. Wil je het liever laten uitbesteden? Dat kan ook, wij gaan dan met jouw input aan de slag.

Co creatie

Content-creatie

Wil je ook het produceren van foto’s en video’s uit handen geven? Ook dat kan. Door middel van branded shoots of een maandelijks bezoek aan je zaak. 

Content Club

Meer klanten door converterende content

Dat social media belangrijk is om de relatie met je klanten op te bouwen en te onderhouden is inmiddels wel duidelijk. In 2018 maakte al 85% van de Nederlanders gebruik van ten minste één sociaal netwerk. Het doel is om je klanten te verrassen en ze een goed gevoel te geven door middel van de content die je deelt. Het grootste voordeel van social media is je direct contant kunt hebben met (potentiële) klanten.
Zeker bij bedrijven die werken met kernwaarden als verbinding, sociaal ondernemerschap en duurzaamheid is deze klantrelatie belangrijk.

Met de juiste inzet van social media vergroot je je naamsbekendheid, kun je je expertstatus laten zien, genereer je meer website traffic, beïnvloed je zoekmachine rankings, krijg je input van (potentiële) klanten en kan je de verbinding met ze aan gaan.  

Jij blij, wij blij. 

Charis heeft meerdere websites voor mij gebouwd. Bijvoorbeeld tijdens corona toen we opeens een bestelwebsite voor foodboxen nodig hadden. Charis is betrouwbaar en werkt gestructureerd. Een prettige samenwerking!”

Estée Strooker

Chefkok & Eigenaresse, Restaurant 't Amusement

“Super blij met mijn website! Ik had een ruwe schets in mijn hoofd maar met het uiteindelijke resultaat heeft charis zichzelf weten te overtreffen. Bij vragen over de website kon ik altijd bij haar terecht. Een absolute aanrader!”

Rianne Wijman

Eigenaresse, Energiek Opladen

Wat er zit inbegrepen bij de
Content Club:

  • Een 1-op1 introductiesessie waarbij we elkaar leren kennen en jouw brand-template samenstellen. Dit gaat helpen consitente content te maken en plaatsen, ook als je dit wilt uitbesteden
  • Een maandelijkse online sessie op de laatste donderdag van de maand voor max. 2 personen van jullie bedrijf
  • Na de sessie de mogelijkheid voor het stellen van vragen en krijgen van feedback
  • Een maandelijkse contentkalender ter inspiratie
  • De invul-database voor het gebruiken van evergreen content, zodat je optimaal gebruik maakt van jouw copy op verschillende kanalen

De investering: €47 excl. BTW per maand

Samen bouwen aan jouw bedrijf

Als ondernemer heb je soms het gevoel dat je veel alleen moet doen. Je hebt eigenlijk heel veel te vertellen. En je wilt je boodschap ook graag overbrengen aan jouw doelgroep, maar toch is het lastig om consistent tijd en inspiratie te vinden voor nieuwe content. Een stok achter de deur en maandelijks nieuwe ispiratie, dat zijn de voordelen van de Content Club.

 

✓ Inspiratie vanuit ons, maar ook vanuit mede-ondernemers
✓ Maak deel uit van een groepje  gelijkgestemde ondernemers en wissel ideeën en voorstellen uit
✓ We streven samen naar de doelen die jij met je bedrijf wilt behalen
✓ Creatieve input en marketing-insights vanuit ons team

Liever zelf doen,
maar wel in contact blijven?

Meld je dan aan voor de Culi Collective Updates.
We sturen je graag zo nu en dan wat inspriatie en motivatie ♥