Ontdek de kracht van collectieve receptontwikkeling

 Verlaag de kosten en verhoog de impact met onze unieke aanpak voor recept ontwikkeling en
culinaire content creatie, geoptimaliseerd voor marketing. 
We leggen graag uit hoe dat werkt.

DE Voordelen

Recept ontwikkeling
Multichannel Optimalisatie

Onze recepten zijn geoptimaliseerd voor verschillende marketingkanalen, zodat je jouw doelgroep effectief kunt bereiken.

Recept ontwikkeling
Kosteneffectief

Door samen te werken met meerdere (duurzame) merken, delen we de kosten en maken we hoogwaardige recept-ontwikkeling toegankelijker. Prachtige plaatjes, pakkende teksten én geoptimaliseerd voor socials en SEO. Een all-in-one oplossing. 

Recept ontwikkeling
Flexibele content op maat

Of je nu eenmalige recepten nodig hebt voor een speciale campagne of project, of je wilt doorlopende recept-content bieden aan jouw doelgroep: bij ons kies je voor losse recepten of een doorlopend abonnement.  

Recept ontwikkeling
Creatieve content die aansluit bij jouw merk

Onze experts werken nauw samen met jullie team om unieke en innovatieve recepten te creëren die het merk versterken. Doordat we een uitgebreide intake doen, weten we hoe we jullie (beeld)taal moeten spreken. 

Onze werkwijze

Events en concepten

1. Discovery phase

Tijdens een intake leren we jouw bedrijf kennen en bepalen welke doelgroep er aangesproken moet worden. We creëren guidelines om mee te werken, zodat we doeltreffende content creëren.

2. Recept ontwikkeling

Onze chefs gaan aan de slag en ontwikkelen recepten die passen bij jouw merk, de beoogde doelgroep en de huidige culinaire trends.

3. Photoshoot

Tijdens een professionele fotoshoot worden de recepten vastgelegd, waarbij we rekening houden met de eerder opgestelde guidelines.

4. content optimalisatie

De content wordt geoptimaliseerd voor verschillende marketingkanalen. Na oplevering hoef jij ze alleen nog maar te plaatsen.

5. distributie

De recepten zijn klaar om gedeeld te worden met de wereld! Distribueer ze overal! Wij delen ze ook op onze kanalen voor extra bereik.

Multi channel optimalisatie van culinaire content

Wat je krijgt:

  • Verrassende receptuur, ontwikkeld door chefs
  • Bijpassende fotografie in een passende stijl
  • Het recept wordt aangeleverd inclusief SEO geoptimaliseerde tekst
  • Het recept wordt aangeleverd in formaten geoptimaliseerd voor Instagram
  • Het recept wordt aangeleverd geoptimaliseerd voor Pinterest
  • Wij delen regelmatig recepten via onze eigen kanalen: website, Instagram & nieuwsbrief. Dit is goed voor de backlinks (SEO) en het aanboren van een nieuwe doelgroep

Wat Onze Klanten Zeggen

“Culi Collective heeft ons geholpen om onze receptontwikkeling naar een hoger niveau te tillen. Hun creatieve aanpak en kostenbesparende oplossingen zijn ongeëvenaard.”

“Dankzij Culi Collective hebben we nu een reeks recepten die perfect aansluiten bij onze merkidentiteit. Hun team is geweldig om mee samen te werken!”

“De samenwerking met Culi Collective heeft ons geholpen om onze doelgroep beter te bereiken met creatieve en goed doordachte recepten.”

Plan een Afspraak

Ontdek hoe onze collectieve receptontwikkeling jouw merk kan versterken. Boek een afspraak om de mogelijkheden te bespreken en ervaar de voordelen van betaalbare en effectieve receptcontent.